12 weeks weight loss!

Auto Draft 2

Ännu en härlig arbetsdag går mot sitt slut! Sitter just nu och granskar en rada formbilder från mina tappra klienter – en av dessa är Indra Segercrantz som ni ser ovan. Hon har pedantiskt fullföljt min coaching och skapat den bästa version av sig själv – på endast 12 veckor! Indra har levererat till 100% och förtjänar all heder! Vill du veta mer hur hon har gjort för att komma i form? Kolla in sektionen “Inspiration” eller klicka HÄR för att komma direkt till intervju med Indra.

Efter en lång tid som fullbokad så öppnar jag snart nya platser för 3 månader online-coaching (samt pt-timmar på plats) och jag kan inte vara mer motiverad! Den 10:e Augusti smäller det! Jag kommer enbart att utlova ett fåtal platser vilket jag tar ut via de ansökningar som sänds till mig via mail. Har du intresse för en av platserna? Sänd en ansökan med en kort presentation om dig/ din nuvarande situation och målsättning till niklas@youagainstyou.com – Du kan läsa mer om tjänsterna och vad som ska ingå i din ansökan HÄR. Alla ansökningar har svar senast 5 Augusti.

Dags för mig att stänga datorn och möta vikterna! Idag står ben och min stora favorit mage på menyn. Hela mitt träningsschema kommer att publicerar på bloggen så håll ett öga på här för den som söker ny inspo. Hoppas att du pepp inför dagens utmaningar, let’s do this!

“Dreams are opportunities waiting to become real..”