Dags att växla upp!

Auto Draft 99

Att det tar upp mycket tid att starta en diet – det är jag väl medveten om. Men att det skulle behöva ta en hel vecka innan jag fick möjlighet att säga “Hej” på bloggen igen det trodde jag inte. Att jag dessutom nu lägger in en extra växel gör mig inte mer flexibel. Men när allt kommer omkring så handlar det om att planera sina prioriteringar. Det finns så mycket här i livet att uppleva, men faktum är att allt fallerar om du inte tar dig tiden för dig själv, din hälsa och ditt egna välmående.

“Är det viktigt för dig så finner du en lösning”. Vi alla har 24h om dygnet och det ligger i DINA händer att ta vara på timmarna. Jag har nu fått gå långt utanför min bekvämlighetszon för få ihop min vardag. Jag kommer att behöva gå upp 04:00 (alla dagar) så jag hinner träna, äta och duscha innan min första kund kl 07:00. Jag ska därefter jobba 10 timmar, få in min styrketräning och även träffa familj, vänner och framför allt ge min flickvän all den kärlek hon förtjänar. Och just det, sova.. det sägs även vara viktigt?

Livet blir Wad-man gör det till (ledsen för min humor) men ja – så är det. Det blir nu en utmaning att få livets alla pelare att stå stadigt, men som så många gånger sagt så “krävs det förändrade rutiner för att få förändrade resultat”. En ny vecka står framför oss och det finns inget som säger att det inte skulle kunna bli din livs breakthrough. Kanske det är just idag du tar de där stegen utanför din trygghetszon? Att ta vara på dagen och hålla stegen i rätt riktning är som essentiellt för livskvalité. Måndag har anlänt och nu kör vi!

Ps. Sväng gärna förbi min Instagram där jag idag har lagt upp en riktigt schysst sko-deal.

“Do something every day that will inch you closer to a better tomorrow”