Greetings from Malta

Greetings from Malta

Kan man ha det för bra? Jag tror faktiskt det. Knappa tre dagar har vi nu varit på Malta och jag strävar verkligen efter att försöka njuta av värmen – som är 40 grader. Solen steker från tidig morgon till sen kväll och jag skiftar mellan de vackra hudtonerna likblek och grisröd. Kombinera det med svidande ögon av svetten som forsar från din panna och den konstanta törsten efter mer vätska. Ja, livet är just nu lite som den där triss-reklamen, paret som försöker “njuta” av sina resor som nyblivande miljonärer (Haha klicka HÄR om du inte sett den!). Men nä, jag är inte bitter! Sitter just nu på balkongen med en stor skål havregrynsgröt, resorb och en iskall Nocco, planerar dagens aktiviteter som är allt från “bara vara” med njutning av sol & bad till kontrasten “tung styrketräning på Cynergi Gym”. Och det är säkerligen det sistnämnda som är lite extra intressant för dig som läser min blogg att få insikt på? :)

Cynergi Gym är garanterat öns bästa gym. Här har du en bra uppsättning av fria vikter, cardio maskiner (som t.ex trappmaskin) och bäst av allt – utrustning & podium från Hammer Strenght! Personligen anser jag att de levererar de bästa maskinerna, så förstå glädjen när man har samma underbara utrustning som på hemmaplan (Gymmet Sthlm). Men för att nu inte bli för långrandig så dunkar jag istället ut en bild från gårdagens pass som illustrerar så väl miljön som det goa trycken från semestermaten. Mer från gårdagen finns på min “Story” på Instagram och mer lär rulla in även här i dagarna. Dags att nu rulla till stranden och jobba på min grisröda ton! KRAM

Greetings from Malta 2