Hello October!

 1

Oktober dundrar in med kyla, mörker och för många en lägre motivation. Så för att motverka på bästa vis så kommer jag under Oktober ta mig tiden att skräddarsy nya kost och träningsscheman för den som behöver en strukturerad plan genom höst -& vinter mörkret. Det här med 20% drabbat på paketpriset för specifik helhetslösning!

Detta paketpris avser skräddarsytt kostschema, kosttillskott-schema och träningsschema, men utan någon bindningstid över x antal månader som vid tjänsten coachningSå hur läggs det upp och hur går detta till? Före ett samarbete startar så kommer du att få förtydliga din nuvarande situation som målsättning och även göra en kostanalys via en blanketter som jag bifogar dig – All information som behövs för ett så skräddarsytt upplägg som möjligt. Direkt jag har blanketten (inkl en kostanalys) tillbaka från dig så sätter jag igång arbetet och du har ditt upplägg till hands inom 2-3 arbetsdagar!

Så vad kostar det? Jag har satt ihop detta paketpris till 1.995 kr – vilket du just nu har ytterligare 20% rabatt på. Utöver detta har du även en rabattkod för de produkter som kan behövas/ önskas i ditt upplägg. Låter det intressant? Allt du behöver göra är att ange din mailadress till mig (Instagram/ Facebook) så kontaktar jag dig för mer info, alternativt att du mailar mig direkt på: niklas@youagainstyou.com

Summering av vad som ingår i paketpriset.

  • Skräddarsytt kostschema efter specifikt målsättning.
  • Skräddarsytt kosttillskott-schema för optimal styrka.
  • Skräddarsytt träningsschema för specifikt målsättning.
  • Personlig rabattkod hos Tyngre (Nocco/Barebells) på 20%

Är du nyfiken på hur det är att fullfölja en planering med kost -och träningsschema? Håll då ögonen på fliken “inspiration” där jag ska presentera fler av mina kunder under dagarna. Ny månad, nya utmaningar – NU KÖR VI !

“Do something every day that will inch you closer to a better tomorrow”