Morgonstund har gröt i mun

Auto Draft 109

Morgonstund har gröt i mun! Om det är något jag ALDRIG kan tröttna så är det på dessa magiska små gryn. Bra, mättande kolhydratkälla med långvarig energi, full av vitaminer/ mineraler och dessutom en heldel fina proteiner. Att det dessutom finns så många olika smaksensationer att komponera på gröt gör det ett självklart val för hållbar kosthållning. Personligen har jag fastnat för kombinationen av kanel-stekta äpplen och vaniljsås (Barebells protein-pudding). Receptet inkl näringsvärde finns HÄR.

Idag tog jag söndagsmorgonen till en långpromenad (1,5 timme PW) följt frukost shoppande på Hemköp. Fyllde på med äpplen för veckans frulle-stunder och fick även syn på denna, Garants Crunchy! “Satan i gatan.. vågar man?” tänkte jag. Crunchy är för mig godare än godis, men har troligtvis inte ätit det sedan barnsben. Crunchy är likt granola men en gnutta sötare, en kombination av havregryn, veteflingor, socker, kokosflingor och honung. Så ja, den fick följa med hem!

Så jag tänkte idag bara passa på att tipsa om denna smaksensation! Gjorde mitt grundrecept till “Apple pie oatmeal” men adderade även ca 15 gram crunchy. Det här gav ett extra lyft till den paj-konsistensen som man vill åt. Supergott verkligen! Så nu är jag (minst sagt) fysiskt laddad för veckans sista dag. Har bestämt mig för att maximera den här dagen, cardion är ju redan gjord och nu ska mailen besvaras.  Sen tar vi aftonen på Gymmet Sthlm och sen kvällen med förberedelser inför veckan. Mycket tyder på en riktigt intressant vecka :)

Jag la nämligen här om dagen ut om att jag under Juni månad kan avsätta tid för skräddarsydda kost -& träningsscheman. Detta med ett rabatterat pris på 20% (på redan rabatterat) paketpris. Så nu står jag inför ett antal nya kunder att möta. Ska bl.a avsätta onsdagen (nationaldagen = röddag) till att skräddarsy fler upplägg, även kommande helg blir till planera fler helhetslösningar. Så för dig som behöver strukturera dina rutiner till det bättre – tvivla inte på att höra av dig så berättar jag mer! Du når mig på Niklas@youagainstyou.com eller via PM på min Instagram.

Önskar er alla en riktigt fin Söndag! Ta vara på dagen -och testa nu gröt-kombinationen ovan ❤

“Eat to meet long-term goals, not short-term satisfaction”