Nothing change: Unless YOU do!

Namnlöst-1

Januari: Månaden då vi är som mest motiverade men samtidigt som fattigast. Att trots detta köpa gymkort, träningskläder och få hjälp i djungeln av kost, tillskott och träning? Förstår om det är tufft. Därför får du just nu 20% rabatt på paketpriset för skräddarsydd helhetslösning. Observera att detta enbart gäller till 31 Jan!  

Detta paketpris avser både skräddarsytt kostschema, kosttillskott-schema och träningsschema, men utan coachning/ bindningstid över x antal månader. Du måste alltså ta eget ansvar att fullfölja upplägget, men som en extra morot: den som tar vara på sitt upplägg bäst (uppföljning 8 veckor efter uppstart) kommer att få pengarna tillbaka, och dessutom ett presentkort från Tyngre.se på 1.000kr! På detta kommer även Nocco skicka ett valfritt flak direkt hem till din dörr!

Hur går det till?

För att jag ska kunna göra ett så skräddarsytt upplägg som möjligt till dig, så mailas en blankett som har alla frågor jag behöver: bl.a mer om din vardag, målsättning och om du har några eventuella allergier, skador, mediciner m.m som jag behöver veta. En viktig parametrar för mätbara resultat är även din vikt/ kroppsmått och formbilder. Sen är det bara för dig att bifoga detta till mig (sparas i säkert förvar på extern hårddisk) och jag kan sätta mig till arbete med ditt upplägg. Du kan förvänta dig uppstart enbart 2-3 dagar därefter! Jag summerar det hela här nedan.

20% rabatt på paketpriset för: 

  • Skräddarsytt kostschema efter specifikt målsättning.
  • Skräddarsydd kosttillskott-schema för ökad prestation.
  • Skräddarsytt träningsschema för en specifik målsättning.
  • 20% rabattkod hos Tyngre.se (inkl. Nocco, barebells m.m) 

Extra morot:

  • Pengarna tillbaka till vinnaren!
  • + 1.000 kr presentkort (tyngre.se)
  • + 1 valfritt flak Nocco hem till din dörr!

Låter det intressant? Ange “intresserad” i kommentarsfältet, alternativt via DM (Instagram), eller direkt till mig på mail: niklas@youagainstyou.com så berättar jag jag mer! Jag ser fram emot att höra mer om dig och din målsättning!

“2019 won’t change anything – unless YOU do”