På startlinjen till det bättre

Auto Draft 98

Nu är jag tillbaka! Stående på startlinjen och redo som aldrig förr. Framför mig har jag en lång resa med ett nytt och spännande kapitel. För idag är nämligen startdatumet för Sluttampen 2017 – och i år är även jag en av deltagarna. Min motivation för det här kan inte vara högre! Jag har en stark vision av vart jag ska ta mig och jag tänker ge 100% för att få det till verklighet. Det var längesen jag gick in helhjärtat för en diet och över en längre tid, senast vad troligtvis mitt viktprojekt på -35 kg (kan läsa mer om det HÄR).

Min morgonvikt står idag 96,3 kg vilket är långt över min “trivselvikt”. För när allt kommer om kring – det viktigaste är vad JAG trivs med. Oavsett vad du, media eller diverse ideal säger – jag gör det här för mig, min hälsa och mitt egna välmående. Jag är 10 kg över min bekvämlighet och totalt 15kg ifrån den form som jag under den här dieten vill ta mig till. Men vikten är trots allt inte det viktiga, formen är vad jag eftersträvar och den är av många anledningar viktigt för mig – och jag tänker medge mer om det framöver!

Just nu är det bara fokus på att skapa struktur för den här resan – att komma igång igen. Jag har inte utfört någon form av träning på många dagar nu, istället har dagarna bestått av 15 timmars arbete för utformande av kost och träningsscheman. Samtliga deltagare (totalt 25 personer) har nu fått sina upplägg,  första veckan är en “övergångsprocess” så från nästa vecka ska allt sitta till 100%. Så idag ska jag ta mig tiden för att finslipa mitt egna upplägg och köra det första träningspass efter många stillasittande dagar – ruggigt pepp!

Bänkpressen står på menyn och vapendragaren Anton är på – mer lär rulla på Instagram story. Bloggen kommer främst nu rulla om min kost och träning under diet – och givetvis allt mellan himmel och jord längst resan. Ja, fysiskt som mentalt ska jag nu ta mig hela vägen, 12 veckor out – let’s do this!

“Success never comes to those who sit and stare, It comes to those who only act and dare”