Varma hälsningar

P8140093

En bild säger mer än tusen ord – och några av dem är lycka, välmående och balans. Befinner mig som angett i förgående inlägg på Malta med min bättre halva. Njuter av stekande sol, god mat, daglig träning och även “bara vara” stunder. Det här är första gången jag åker till en plats där jag varit på förut, vanligtvis är ALLT helt nytt och listan på alla platser, sevärdheter, gym och så vidare är relativt lång. Men inte denna gång, betydligt färre intryck och jag upplever hur jag snabbt kom in i lugnet som kallas semester. Jag är dock väldigt rastlös av mig (som du kanske har sett på min instagram) så ja, jag tränar hårt och äter sunt “trots” semester. För vissa tycktes detta sticka lite i ögonen då jag bl.a fick ta emot “Jag hoppas att du passar på att leva lite också när du har semester”. Men för att klargöra, för mig är aktivitet lika självklart som att sova på natten och äta på dagen, ett fundament till styrka, energi & välmående. Det här är att leva och njuta för mig, fysiskt aktivitet och rätt kost har gett mig så mycket, en harmoni jag bara kunnat drömma om – vilket för mig är den största lyckan i livet. Så att ta semester från det som får mig att må allra bäst kommer inte på tanke!

Vi alla är olika och prioriterar lika så, men gemensamt är att vår tid på jorden är begränsad, så jag hoppas med hela mitt hjärta att du tar vara på tiden utifrån vad DU vill -& anser ge DIG den största lyckan. Och detta helt utan tvekan på vad andra skulle säga och tycka om din livsstil! Ja menar, jag ser varken ned på -eller anger hur fel det vore om du föredrar att ta din semester till att svepa alkohol, äta skräpmat och ligga bakfull större del tiden?. Är det vad du föredrar så låt gå, det är DITT liv och DIN ensak. Summa summarum, var alltid dig själv, för dig själv! Simple as that.

Nu ska jag ta en kalldusch, svepa en Nocco och bege mig vidare mot “the point” som är ett shopping center. Min bättre halva anser mig ha alldeles för mycket svarta (och långärmade) plagg för den här resan – bäst att göra som hon säger. Det är trots allt några dagar kvar innan Sthlm igen. I mitten på nästa vecka går flyget, men bara för en kort paus i huvudstaden för att packa om väskorna. Sen bär det iväg för en riktigt maffig träningsresa till Marbella med min vapendragare Herr Alvila. Tills dess, joina gärna på Instagram! Min mail och övrig kommunikation går lite på efterkälken – vilket jag tror ni har helt förståelse för. Varma hälsningar från Malta! 

“Our time on earth is limited, so don’t wait for something outside of yourself to make you happy. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of other people’s thinking. Have the courage to follow your own heart”