12 weeks progress!

Daniel Aidefors kom till mig med en stor kunskap med sitt yrke som personlig tränare/ kostrådgivare. Men som vi alla behöver för att ta oss till nästa nivå, så handlar det om att gå utanför sin personliga trygghetszon. Daniel har lagt sin fullaste tro till mitt upplägg och hans förmåga att utvecklas. Likt företagsnamnet (You Against You) så handlar det om att via egen handling och ren vilja fullfölja sin drömmar och mål. Jag låter orden gå över till Daniel som berättar om sin resa.

Hur kom du i kontakt med YAY Fitness? (You Against You AB)

Jag har följt Niklas blogg under en längre tid och inspirerats av allt från träning, recept och motiverande inlägg angående de mentala bitarna. Under en tid så skrev jag även lite kommentarer på bloggen vilket gjorde att jag fick en liten dialog redan där med Niklas. Själv så kände jag att både jag och Niklas hade samma tänk kring träning och kost vilket gjorde att det kändes helt rätt att välja han som coach! När jag väl slängde iväg en förfrågan så va han fullbokad fram tills Januari vilket kändes segt eftersom jag var så taggad för att kicka igång ett samarbete direkt. Men jag kan säga som så här att det var helt klart värt väntan på att få en plats för 12 veckors coachning.

Hur har YAY Fitness hjälpt dig?

Eftersom att jag själv jobbar som personlig tränare/ kostrådgivare och brinner för träning och kost så var jag väldigt nyfiken just på hur resultatet skulle bli. Första mötet i Stockholm med Niklas kändes helt rätt. Och hela hans företag andas samma inställning som jag, med orden You Against You. Niklas upplägg med kosten var inga problem eftersom jag själv gillar upplägget med periodisk fasta och kört det tidigare. Innan jag började träna med Niklas så körde jag träning med väldigt hög volym vilket han drog ner lite och det gjorde mig riktigt gott både fysiskt och psykiskt. Jag bad om att få göra en laddning/ tömning som man gör inför tävlingar inom fitness just för att få känna på hela processen för egen erfarenhet och möjliga projekt framöver. Eftersom att jag bor i Kungälv, som ligger strax utanför Göteborg så var det en bit att åka upp till Stockholm med tidiga morgnar och försenade tåg, men även det, helt klart värt bara för att få känna på pass a la Wadman. Tack vare att ha fått träna tillsammans med Niklas och även hinna prata och reflektera efteråt så har det verkligen fått mig att utvecklas på alla plan så väl fysiskt som psykiskt! Under vårt samarbete så har Niklas verkligen levererat på ett proffsigt sätt kring allt från mail till sms-kontakt med snabba svar och pepp.

Hur har samarbetet med YAY Fitness påverkat just dig? Några för/ nackdelar?

Samarbetet har utvecklat mig på alla plan där jag även fått med god kunskap in i yrket som personlig tränare och kostrådgivare. Genom att få ner mig i fettprocent så fick jag lära mig lite mer om mina svagheter så väl som styrkor när det kommer till fysiken/symmetrin. Nu går jag även in med en helt annan mental inställning till träningen vilket får mig att ta ut mig, nå det där lilla extra som jag haft lite svårt för vissa gånger samt även fått mer balans i livet. Jag kommer ihåg att Niklas sa till mig ”när du tränar så tränar du och när du är hemma så är du hemma” vilket gjorde att jag gjorde precis detta. Tränade jag så körde jag slut på mig och när jag lämnade gymmet så lämnade jag gymmet och fokuserade på det runt om allt från sambo, jobb och familj mm.

Vad ska du göra nu? Några planer och tankar om framtiden?

När det kommer till träningen så fortsätter jag samarbetet med YAY fitness där vi ska ta min fysik till en helt ny nivå nu när vi båda vet vad vi har att jobba med! Jag kommer trots avståndet fortsätta åka upp och träna då och då med Niklas för att inom ett år lägga in ny fotografering och även kanske en tävling. Jag vet med all säkerhet att den bästa tiden med träningen ligger framför mig och att jag ska utvecklas år efter år för att nå min drömfysik och vem vet kanske står man på scenen med en pokal i handen om nått år eller två?! Ett annat mål som hade varit grymt att få uppnå är att kanske få pryda ett omslag någon gång framöver!

Har just DU som läser intresse för coachning?

Sänd din ansökan direkt till mig på niklas@youagainstyou.com - Berätta mer om dig, din nuvarande siatuation och målsättning. Kom ihåg att ange kontaktuppgifter och vilket stad du bor i. Med vänlig hälsning, Niklas Wadman