12 Weeks weight loss!

Det här är vad You against you handlar om – att ta sina förutsättningar och mål till verklighet. Anders är ett bra exempel på det. Anders är en familjefar på 33 år, stillasittande kontorsjobb och med stor prioritering på familj och jobb. En situation som för honom (och som för många) medför att träningen kan hamna i andra hand. Men ett beslut är allt som krävs, Anders har sedan första dagen fullföljt min coachning och skapat den bästa version av sig själv - på endast 12 veckor!

Anders har minskat sin fettvikt med hela 20 kg, samtidigt som han har ökat sin muskelmassa och fortsätter ännu att slå nya styrkerekord under våra PT-pass. Han är ett bra exempel på att inget är för svårt och omständigt med rätt inställning. Likt symboliken av You Against You® så handlar det om att ta vara på sina förutsättningar och leda dem vidare till den bästa versionen av sig själv. Jag ska låta Anders själv få berätta mer om sin resa - låt det inspireras!

Hur kom du i kontakt med YAY Fitness? (You Against You AB)

Allt startade med en önskan av ett PT-pass i julklapp, min Fru tipsade om You against you och jag fastnade direkt för den expertis som Niklas erbjöd. Dels för att jag fick en bra känsla, det kändes seriöst och med hans kunder till referent så talade mycket för sig själv.

Hur har samarbetet påverkat just dig? Några för/ nackdelar?

Enbart till det bättre! Det första teknikpasset gav en stor insikt till att jag verkligen behövde det här, det var tufft men mycket givande. Därefter körde vi på med fler pt-timmar och vi har alltid haft en tight dialog under hela resan. Allt har känts helt rätt från dag ett, så det gick snabbt att bli bekväm med både Gymmet Sthlm och Niklas :)

Hur mår du idag i jämförelse med innan du började hos YAY?

Mår super bra! Det var många år sedan jag trivdes att gå i bar överkropp och gillade min spegelbild. Tidigare hade jag riktigt dåliga mat -och dryckes vanor, jag var oftast allmänt låg och energilös. Har alltid gillar att springa men fick ont i knäna och fick lägga ned det efter att blivit en "klassisk soffpotatis". I dag är det precis tvärtom på allt - trivs verkligen bättre med mig själv! Jag har köpt helt ny garderob då mina gamla plagg hänger som tält, äter regelbundet, nyttigt och framför allt gott. Jag har avsevärt mer energi och tränar nu nästan varje dag.

Vad ska du göra nu? Några planer och tankar om framtiden?

Köra på! Se till att hålla mina nya vanor och form, jobb vidare och lägga på mig mer muskler. Jag ska även springa mitt första maraton nästa år, det är något jag har velat göra länge. Nu med lättare kropp och både mer energi och styrka så känns det som enbart en tidsfråga till nästa delmål. Super taggad!

Söker DU som läser en livsförändring?

Tvivla inte på att kontakta mig: niklas@youagainstyou.com så berättar jag mer!

Med vänlig hälsning, Niklas Wadman, Ceo & founder.