12 Weeks weight loss!

Att arbeta med personer som Indra är precis vad som gör mitt yrke så otroligt givande! Indra levererar alltid 100% under våra pass och har vid sidan av fullföljt min coaching helt exemplariskt, till följd har hon uppnått sitt mål och besitter idag på en fantastiskt fysik - från insida till utsida.  Jag är otroligt stolt över hennes insats och vill gratulera till uppnått mål! Jag lämnar nu över orden till Indra som berättar om sin resa! Med vänlig hälsning, Niklas Wadman

Hur kom du i kontakt med YAY Fitness? (Förkortning på företags namn: You Against You AB)

Jag följer en del träningstjejer på instagram och inspirerades speciellt av en tjej med fantastisk fysik, Denise Nordén, som skulle ställa upp i Bikinifitness. Jag gick in och läste mer om henne och det visade sig att hon hade Niklas Wadman som coach! Därmed hittade jag Niklas blogg och fastnade direkt för hans inspirerande och motiverande sätt att skriva med allt från recept till träningspass och tankar. Han kändes otroligt kunnig och framförallt såg man hur han verkligen älskar det han gör. Så när jag väl kände mig redo att ta tag i min egen träning på riktigt så var det ett självklart val att kontakta Niklas som gav mig en riktigt bra känsla från första stund. 

Hur har YAY hjälpt dig? 

Jag har alltid varit väldigt aktiv och tränat hela mitt liv. Allt från gymnastik, fotboll och dans till att på senare tid övergått mer och mer till enbart gym. Träning och hälsa har alltid intresserat mig och jag har alltid läst väldigt mycket om ämnet både i böcker/tidningar och på sociala medier. Efter att ha stått och stampat på samma plats med uteblivna resultat trots träning med både den ena PTn och den andra så tappade jag tålamod och tänkte att nej, nu ska jag göra det här på riktigt och äntligen få den fysiken som jag förtjänar med allt mitt slit! Det var då jag tog kontakt med Niklas. Jag ångrar inte detta en sekund! Från början var jag rätt så nervös efter att ha följt och läst om de som dietar och aldrig lämnar gymmet och tänkte att det här kommer bli ett helvete. Jag, som inte hade någon aning tänkte att ok, nu kör vi! Jag fick ett skräddarsytt kost och träningsschema utifrån mina förutsättningar och mål och vi körde pt-timmar på gymmet ca 2 ggr/veckan. Det blev bara roligare och roligare, motivationen ökade mer för varje dag och det jag såg fram emot mest om dagarna var nästa pt-pass tillsammans med Niklas. Med hans otroliga noggrannhet och engagemang i sina klienter, så gick jag alltid därifrån med ny kunskap. Varenda gång! Att varje dag se hur det hände saker med kroppen både hur den tajtades till, kläder satt inte längre bra och framförallt på gymmet, hur stark man blivit, är en sjukt häftig känsla. Jag nästan väntade på det här jobbiga som skulle komma men insåg för varje dag som gick och det bara blev roligare och roligare, att den dagen kommer inte komma! Tack vare Niklas, med all pepp, otroliga kunskap och enorma stöd, nådde jag ett av mina mål och detta, med bara glädje. 

Hur mår du idag i jämförelse med innan du började hos YAY? 

Idag känner jag en balans i min kropp, både av träning och rätt kost, som gjort mig till en piggare och gladare person. Detta gäller inte bara det kroppsliga utan jag märker stor skillnad på kvalité av hud och hår samt det psykiska. Jag känner verkligen att jag hittat rätt och älskar den här livsstilen. Jag har nu ett mer avslappnat förhållande till både mat och träning och fått betydligt mycket mer kunskap, vilket gör mig som person mer avslappnad och jag vinner framförallt mycket mer tid i vardagen att göra annat man tycker om.

Vad ska du göra nu? Några planer och tankar om framtiden?

Nya mål är satta! Vi har sett över fysiken vad som behöver förbättras eller slipas på och sen ska det byggas muskler! Framförallt rumpa och ben. En stark, tajt, väldefinierad kropp - powerkropp. Tanken var först att bara köra en 12-veckorsperiod men när det började närma sig de sista veckorna och jag bara inte ville att det skulle ta slut, såg jag ingen anledning till att stoppa där. Och att fortsätta resan tillsammans med Niklas, var ett självklart val för mig. Så med den här perioden, ska jag få min powerkropp och även få in detta till mitt vardagliga liv och göra det till en livsstil. Jag får ofta frågan hur länge jag ska hålla på med detta, men för mig är det så mycket mer än så. Det gäller bara att hitta en bra balans som funkar för dig. Det viktigaste är att du mår bra och har roligt! 

Har just DU som läser intresse för coaching?

Sänd din ansökan direkt till mig på niklas@youagainstyou.com - Berätta mer om dig, din nuvarande siatuation och målsättning. Kom ihåg att ange kontaktuppgifter och vilket stad du bor i. Med vänlig hälsning, Niklas Wadman