A brand new life

Ännu en härlig arbetsdag går mot sitt slut! Sitter nu i skrivande stund och granskar bilder från dagens PT-timme med Daniel. Daniel kom till mig redan 2014 och har sedan den dagen tagit betydelsefulla steg - steg som successivt skapat den han idag är. Inspirationen jag får från honom är obeskrivlig. Han har inte bara fullföljt planen och tagit sig i mål, han har verkligen förändrat sitt tankesätt och står idag på en bättre plats i livet. Jag ska låta Daniel själv få berätta mer om sin resa - låt det inspireras!

Hur kom du i kontakt med YAY Fitness? (You Against You AB)

Jag kom i kontakt med YAY fitness 2014 genom instagram. Jag såg bilder från det viktexperiment som Niklas Wadman själv då precis gjort. Jag var då överviktig även om jag redan hade gått ner ungefär 20kg sedan 2012. Jag ville ha en PT som kunde förstå min situation, och som verkligen vet hur att skapa en hållbar helhetslösning.

Hur Y.A.Y hjälp dig att nå dina mål?

Förutom genom bra träningsprogram och grymma träningspass så har Niklas framförallt hjälpt mig att utvecklas mentalt, har tack vare honom lärt mig att även jag kan komma i form och att inte brytas ner totalt av misslyckanden. Alla misslyckas vi ibland men det gäller att resa sig och lära sig av sina misstag - någon som han har lärt mig mycket om. Så även om kroppen förändrats så har nog inställningen till kost/träning och till mig själv förändrats allra mest.

Hur har samarbetet påverkat just dig? Några för/ nackdelar?

I min vardag så har träning blivit som att borsta tänderna - det är något som görs varje dag. Jag vilar bara när jag känner att det behövs. Vissa dagar är träningen superkul men ibland mindre rolig, så då lyssnar jag alltid på kroppen. När det gäller kosten så försöker jag hela tiden att hitta balans. Det har tagit lång tid att bli av med ett gammalt ät-beteende och jag får ännu idag jobba med att undvika överätande. Jag har det skräddarsydda kostschemat som grund men unnar mig självklart allt det goda ibland. Man kan äta allt, men inte alltid. Som sagt så balans det jag alltid eftersträvar.

Vad ska du göra nu? Några planer och tankar om framtiden?

Ett långsiktigt mål är som sagt balans, att bibehålla den träning jag utför och med en sund kosthållning - att aldrig komma tillbaka till fetma igen. Jag vet att jag kommer att klara detta, Niklas har hjälpt mig något enormt med att ska de rätt verktygen!

Söker DU som läser en livsförändring?

Tvivla inte på att kontakta mig: niklas@youagainstyou.com så berättar jag mer!

Med vänlig hälsning, Niklas Wadman, Ceo & founder.