Weigh loss & muscle gain!

Att arbeta med personer som Erika är precis vad som gör mitt yrke så givande! Hon kom till mig i början av Januari för en helhetslösning utefter hennes målsättning, att få en bredare kunskap om kost, träning och på köpet en helt ny fysik - till sista Maj. Erika har pedantiskt fullföljt min coaching och skapat den bästa version av sig själv - från insida till utsida! Jag är otroligt stolt över din insats och vill gratulera till uppnått mål. Jag lämnar nu över orden till Erika som berättar om sin resa!

Hur kom du i kontakt med YAY Fitness? (You Against You AB)

Jag hade fått nog en kväll och besluta mig för att leta efter en PT på nätet, jag hade lite erfarenhet av det innan men då var jag inte riktigt redo. Så jag googla lite och av en slump så ramla jag in på Niklas blogg på Fitnessguru och fastnade direkt för hans energi och engagemang i sina klienter och sitt bloggande med träning, kost och hälsa. Jag tänkte direkt att jag måste komma i kontakt med honom och skickade iväg ett mejl - det bästa beslutet jag någonsin har tagit!

Hur har YAY Fitness hjälpt dig?

När jag först tog kontakt med Niklas så mådde jag inte alls bra. Jag va trött, sliten och orkade ingenting. Mina kostvanor var åt skogen och min kropp ville jag bara gömma undan. Jag var helt enkelt olycklig i mig själv och kände inte alls igen mig när jag tittade mig i spegeln.

Niklas har hjälp mig med både kost och träning utefter min målsättning, och jag måste säga att min första reaktion var en skräckblandad förtjusning. Det var ju såklart en helomställning - men en bra sådan. Det va bara att lita på honom totalt och köra på..vilket jag gjorde. Att ställa om sig var tufft både mentalt och fysiskt, men resan har också vart jävligt rolig och Niklas har vart där och peppat och pushat i alla lägen!

Niklas har gjort sig tillgänglig när jag har frågor och funderingar och han har vart flexibel med att fixa och trixa med träningsscheman och kostscheman under resans gång – allt för att jag ska kunna bibehålla rätt väg mot mitt mål.

Hur har samarbetet med YAY Fitness påverkat just dig?

Jag kan knappt tro att det är sant, jag vet inte vem personen är på den första invägningsbilden och jag måste nästan nypa mig själv för att förstå att jag är i mål. Jag klarade det! Jag är det jag ville vara - stark, slank och smidig. Jag känner mig fräsch, glad och pigg och helt redo för nya tag! Jag har uppnått alla mina mål, inte bara dem fysiska delarna utan även det mentala.

Inte nog med att jag kan göra riktiga armhävningar och att jag kan lyfta mig själv i omvända chins eller att totalt krossar min tidigare tid på plankan så gör jag det, hör och häpna - FÖR ATT DET ÄR KUL! Det har blivit kul att träna och leverera på gymmet och att kunna mäta sina resultat genom vikter och tider. Det handlar inte längre om att jag inte kan, nu handlar det om att jag inte kan tillräckligt många eller tillräckligt tungt och det är en stor skillnad från tidigare.

Vad ska du göra nu? Några planer och tankar om framtiden?

Planen för mig nu är att stabilisera och bibehålla resultaten vilket kommer bli en utmaning, men jag känner mig mycket trygg med det som Niklas har lagt upp. Jag hoppas också att jag kommer förbättra resultaten på gymmet nu när jag får äta lite mer ;) Jag kommer nog aldrig ställa mig på en scen men jag kan starkt rekommendera att du som vill göra det, eller en annan förändring..bör kontakta Niklas omgående. Jag kommer se tillbaka på denna resa med ett stort leende. Nu blir det att blicka mot nästa mål! :)

Har du intresse för coaching?

Sänd din ansökan till niklas@youagainstyou.com - Berätta mer om dig, din nuvarande situation och målsättning. Kom ihåg att ange kontaktuppgifter och vilket stad du bor i. / #youagainstyou