Twelve weeks muscle progress!

Att börja dagen med att se formbilder från sina klienter är en fantastisk känsla! Många av mina klienter sitter i en annan stad eller land men levererar trots detta häpnadsväckande resultat - Markus är en av dem! Han har pedantiskt fullföljt min coaching och skapat den bästa version av sig själv - på endast 12 veckor! Marcus har levererat till 110% och förtjänar sin stolthet, han är ett bra exempel på att inget är omöjligt med de rätta verktygen. Och likt symboliken av företagsnamnet (You Against You) så handlar det om att via egen handling fullfölja sin drömmar och mål. Marcus delar här med sig om sin resa! All heder till dig!

Hur kom du i kontakt med YAY Fitness? (You Against You AB)

Har under en längre tid följt Niklas bloggande och alltid varit inspirerad av hans sätt att se på kost och träning. Så när jag en kväll i början på Januari öppnade bloggen och såg "Bokar nu upp de sista platserna, vill du ha en av dom?" så frågade jag mig själv varför jag inte skulle ta kontakt med Niklas? Jag kände att jag hade okej koll på kosten och träningen men samtidigt - varför inte investera i en bredare kunskap? Att få låna lite spetskompetensens i ämnet av Niklas visade sig även vara mer än ett bra val!

Hur har YAY Fitness hjälpt dig?

Efter en "hård" sommar och höst med mycket snabbmat och cola pga dålig diceplin och fokus på andra saker så kände jag att styrkan finns ju där, varför inte bara satsa och testa vad jag går för om jag går helhjärtat in i det? Lättare sagt en gjort efter att ha tagit kontakt med Niklas började en resa som jag kände redan från första mailet skulle förändra både livsstil och tankebanor! Jag har tränat för mig själv och ätit utifrån vad jag läst mig till, Visst det funkar men ibland kanske man inte bara vill att det ska "funka" och istället vill ha riktigt bra resultat! Det var där Niklas kom in i bilden och vi la upp och formade efter konstens alla regler för det ska passa mig och min vardag. Jag har lärt mig väldigt mycket genom den korta tiden med Niklas och ser med glädje på framtiden som kommer bjuda på så mycket mer kunskap - och vem vet vad som händer sen? Detta var bara ett litet delmål i vad jag ser för mig själv och tror starkt på att Niklas kunskap kommer hjälpa mig mer i framtiden :)

Hur har samarbetet med YAY Fitness påverkat just dig?

Det sägs ju att bilder säger mer än tusen ord - men när jag kollar på bilderna känner jag att dom inte kan beskriva allt! Man ser på bilderna att jag förändrats väldigt mycket på en kort tid, att jag har gått ner i fett, fått en bra definition och större synligare muskler. Men det viktigaste för mig under den här tiden med Niklas är att jag hittat dit jag vill mentalt. Jag gör inte detta för att få stora muskler (missförstå mig rätt) utan för att den känslan av att äta rätt, träna hårt och att hela tiden blicka framåt, att ha nya delmål - att visa för mig själv att allt går om man brinner för det! Dom i min närhet ser att jag lägger ner sjukt många timmar i min vardag och undrar oftast hur jag "orkar". Jag tycker att det är fel ordval - jag gör ju inte detta för att plåga mig till något jag inte vill? För mig handlar det om att jag gör det jag vill och genom denna resa har jag fått lära mig att se längre fram och att hårt arbete ger resultat - att det finns inga genvägar till något som är värt att komma till.

Vad ska du göra nu? Några planer och tankar om framtiden?

Jag kommer nu att lägga mig på ett högre kalori intag och fokusera på de muskelgrupper som ur symmetri ska förbättras. För vem vet, kanske står man på en scen i ett par färglada badbyxor inom snar framtid ;) Oavsett så kommer jag dela med mig av mina tankar till Niklas och utifrån detta självklart jobba vidare med honom som coach - om han har lust? ;) Avslutningsvis vill jag buga och bocka för mig och varmt rekommendera You Against You vid coaching! /MvH Marcus "Bennis" Benneborg

Har du intresse för coaching?

Sänd din ansökan direkt till mig på niklas@youagainstyou.com - Berätta mer om dig, din nuvarande siatuation och målsättning. Kom ihåg att ange kontaktuppgifter och vilket stad du bor i. / #youagainstyou