Weight loss of 88 pounds!

Arbetsdagen går mot sitt slut och jag får äran att blicka tillbaka med stolthet. En stolthet som är tillägnad till mina klienter. Ni ska veta att jag är otroligt tacksam att få arbeta med er. Att ni lägger ert fullaste förtroende till mig och fullföljer allt till 100% - om ni bara visste hur mycket det betyder för mig! Ni inspirerar mig på så många vis! En av dessa inspirationskällor är Helena som ni ser på bilden.

Helena har nu gått ned över 40kg och samtidigt ökad muskelmassan avsevärt. När hon kom till mig för första träningspasset så fanns både en rädsla och en stor smärta. Att utföra en funktionell rörelse som knäböj utan stång och vikter tog emot mentalt på många vis, nedsatt rörlighet och rädsla blev ofta påmind. Men steg för steg har vi jobbat oss igenom varje hinder - fysisk och mental. Idag utför Helena knäböj över sin kroppsvikt och tresiffrigt i Marklyft. Jag lämnar över orden till Helena som berättar om sin resa. Med vänlig hälsning, Niklas Wadman

Hur kom du i kontakt med YAY Fitness? (You Against You AB)

Jag kom i kontakt med Niklas via en rekommendation från en annan PT. Att byta PT var då inget jag såg som positivt. Nu, idag ångrar jag inte bytet en sekund. Det bästa som kunde hända!

Hur har YAY Fitness hjälpt dig?

Det känns som annat liv, mitt liv före Niklas. Jag vägde tresiffrigt, hade konstant värk i knäna och min kondition var icke existerande. Att gå från att vara den personen till idag där jag väger 40 kilo mindre, har lyckats få magrutor, kan köra tunga knäböj och kan ut och springa obehindrat. Jag älskar verkligen träning, att få se och känna resultaten, att arbeta mot ett mål och uppfylla det. Det är ren kärlek i mina ögon. Det har varit så otroligt jobbigt i vissa stunder, men då har jag haft Niklas som har hjälpt mig upp och stärkt mig. Han har under hela den här resan trott mer på mig, än vad jag själv har. Tack och lov så hade jag förtroende för honom så det gick kanon :) Det viktigaste jag har lärt mig är att allt är möjligt, de enda hinder som finns är de du själv skapar inom dig.

Hur har samarbetet med YAY Fitness påverkat just dig? Några för/ nackdelar?

Det är som att en tung sten både fysiskt och psykiskt har lättat från mig. Idag ser jag hopp och möjligheter att forma mitt liv precis som jag vill ha det. Tidigare såg jag bara hinder och hade nästintill gett upp hoppet om att någonsin få en lättare, starkare kropp och själ. Att ta en genväg till en hälsosammare kropp är i långa loppet bara en lång omväg. Att istället äta bra och träna hårt, det är nyckel till framgång.

Vad ska du göra nu? Några planer och tankar om framtiden?

Nu har jag vågat ta steget att fullfölja en av mina drömmar. Jag ser inga hinder längre utan nu handlar det om vilken dröm jag ska uppfylla först. Att bara känna den lättnaden är så otroligt skönt.. Men man måste våga satsa för att vinna. På resan dit så är Niklas det självklara valet. Jag är långt från klar, min resa till en bättre, starkare fysik och själ har bara börjat. Med Niklas fortsatta coaching så kommer jag att kunna nå hur högt och långt jag vill. Det är jag som sätter gränserna. Jag har idag utbildat mig till personlig tränare och arbetar på Sats i Liljeholmen. Nu är det jag som får hjälpa folk att förändra sitt liv, precis som Niklas förändrade mitt. 

Har just DU som läser intresse för coaching?

Sänd din ansökan direkt till mig på niklas@youagainstyou.com - Berätta mer om dig, din nuvarande siatuation och målsättning. Kom ihåg att ange kontaktuppgifter och vilket stad du bor i. Med vänlig hälsning, Niklas Wadman